ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω courier στη διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες για Ελλάδα παραδίδονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας και για Κύπρο εντός 4-5 εργάσιμων. Οι παραγγελίες για τρίτες χώρες αποστέλλονται μέσω DHL μετά την εξόφλησή τους με κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση.

Χρόνος ΠαράδοσηςΚόστος αποστολής και αντικαταβολής

Ελλάδα2-3 Εργάσιμες5€ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 39€

Κύπρος 4-5 Εργάσιμες8€ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 300€

Λοιπές Χώρες* 5-7 Εργάσιμες20€ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 300€

* Στα έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνονται τυχόν δασμοί ή άλλα έξοδα εισαγωγής που ενδέχεται να υπάρχουν σε κάποιες χώρες. Οποιαδήποτε τέτοια χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από κάποιο κατάστημα courier παρακαλούμε δηλώστε το στο πεδίο των σχολίων της παραγγελίας. Όλες οι αποστολές για Ελλάδα γίνονται με μια από τις ακόλουθες courier: ΕΛΤΑ courier (Πόρτα-Πόρτα) και Γενική Ταχυδρομική. Οι αποστολές για τρίτες χώρες γίνονται μέσω ταχυδρομείου.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους. Επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Αντικαταβολή: Η πληρωμή του πακέτου γίνεται κατά την παράδοσή του. Η υπηρεσία αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

Ηλεκτρονικά μέσω Paypal: Δεκτές γίνονται οι παρακάτω πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: VISA, MasterCard, Maestro, American Express ή Diners.

Για τις ηλεκτρονικές πληρωμές στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιείται σύστημα ασφάλειας συναλλαγών.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Κάθε κόσμημα που αγοράζετε, φέρει τη σφραγίδα γνησιότητάς του και συνοδεύεται από εγγύηση της εταιρίας topjewels. Η εγγύηση αναφέρει τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο το κάθε κόσμημα, καθώς και τυχόν δώρα που το συνοδεύουν, και δεν αφορά κάποιο χρονικό διάστημα.

Για τυχόν ελαττωματικά ή ελλιπή κοσμήματα παρακαλούμε συμβουλευτείτε την Πολιτική αλλαγών και επιστροφών.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Μερικές συμβουλές ώστε τα κοσμήματά σας να διατηρούνται σαν καινούργια!

Το ασήμι ως μέταλλο έχει φυσική ιδιότητα την οξείδωση. Για να γίνει πιο ανθεκτικό λοιπόν, επιπλατινώνεται ή επιχρυσώνεται. Και πάλι όμως τα ασημένια κοσμήματα παρουσιάζουν ευαισθησία στην επαφή τους με χημικά, και στην καθημερινή επαφή τους με το νερό. Το καλύτερο θα ήταν λοιπόν, όταν φοράτε κρέμες, λακ, κολώνιες, και όταν κάνετε μπάνιο ή δουλειές στο σπίτι, να τα βγάζετε ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτα.

 

Τα χρυσά κοσμήματά σας μπορούν να ξαναβρούν τη λάμψη τους αν τα βράσετε σε ένα μπρίκι με λίγο νερό και σόδα για μερικά λεπτά, ενώ τις πέτρες μπορείτε να τις καθαρίσετε τρίβοντάς τις απαλά με μια οδοντόβουρτσα.